[vc_row css=”.vc_custom_1508329017927{margin-top: 20px !important;}”][vc_column][lab_heading title=”سوالات متداول”][/lab_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”bottom”][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506516157724{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_tta_accordion gap=”10″ c_align=”right” c_icon=”chevron” c_position=”right” active_section=”1″ css_animation=”none” el_class=”accordion-construction-demo-style”][vc_tta_section title=”آجر نسوز در معماری حیاط ” tab_id=”1506512406848-b09578ea-b956″][vc_column_text]همان طور که می دانید آجر نسوز در معماری حیاط یکی از بهترین مصالح است. استحکام، پایداری و عمر مناسب مصالح یکی از اصلیترین دغدغههای افراد برای ایجاد نمای مقاوم است.
شرایط آب و هوا در هر فصل متفاوت است. مصالح ساختمانی که در فضاهای خارجی استفاده میشود ممکن است در معرض آسیب قرار گیرد. رنگ و روی مصالح در تابش شدید نور ممکن است از بین برود. در فصل زمستان مصالح که در معرض یخزدگی قرار می گیرند ممکن است آسیب جدی بر آن وارد شود. وجود بارانهای اسیدی، آلودگی هوا، ضربه و حتی زلزله تاثیرات سوئی بر مصالح ساختمانی دارد.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”استفاده از آجر نما در نمای ساختمان” tab_id=”1506512722146-b69df5ff-906e”][vc_column_text]آجر از قالب خاک رس و شیل که در کوره و تحت دمای ۲۰۰۰ درجه تولید میشود. در این فرآیند ذرات خاک رس را یکدیگر آمیخته و گداخته میشود تا محصول نهایی سخت و بادوام شود. در این میان، آجر نما یکی از رایجترین مصالح ساختمانی برای نماسازی است، دلیل آن را میتوان به ویژگیهای منحصربهفرد آجر یعنی مقاومت بالا در برابر سرما، گرما، رطوبت و زیبایی مرتبط دانست. زیبایی و ایجاد الگویی منظم در معماری بیرونی بنا، موجب شده است تا آجر به عنوان یک اِلمان زیبا در طراحی نما در بسیاری از اقلیم های کشور به وفور مورد استفاده قرار گیرد.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”علت استفاده از آجر نسوز نما” tab_id=”1506512406822-bcbb71b1-2362″][vc_column_text]
علت استفاده از آجر نسوز نما
معماران و مهندسان برای حفاظت از ساختمان ها در برابر عوامل جوی مختلف، از لایه دیگری به نام “نما” استفاده می نمایند. کارکرد نمای آجرنسوز به عنوان لایه حفاظتی، دارای ویژگی های زیر می باشد:
- عایق بودن نسبت به سرما و گرما: مصالح مختلف ساختمانی، ضریب انتقال حرارت و ظرفیت گرمایی مختلفی دارند و در نتیجه عملکرد حرارتی متفاوتی خواهند داشت. یک نمای متناسب با منطقه اقلیمی، نمایی است که علاوه بر زیبایی، در بهره وری انرژی نیز نقش بسزایی داشته باشد. داشتن نمایی که عملکرد حرارتی خوبی داشته باشد، مستقیماً مصرف انرژی را تحت تأثیر قرار میدهد. لذا در نمای ساختمان، استفاده از آجر نسوز به عنوان مصالحی که ضریب انتقال حرارتی مناسبی دارند، باید مورد توجه قرار گیرد.
- عایق بودن نسبت به صدا: نمای ساختمان میتواند به عنوان عایقی صوتی محیط داخلی ساختمان را از محیط پر سر و صدای شهرها حفاظت نماید. توجه به این ویژگی آجر نسوز، به خصوص برای ساختمانهایی که در شهرهای بزرگ صنعتی، تجاری و یا در خیابان های اصلی واقع شدهاند از اهمیت خاصی برخوردار است.
- مقاومت بسیار بالای آجر نسوز در برابر ضربه
- مقاومت اجر نسوز در برابر یخ زدگی
- مقاومت آجر های نسوز در برابر آتشسوزی
- مقاومت آجرنسوزنما در برابر ریزش
- سبک بودن انواع اجرهای نسوز
- قابل اجرا بودن در ساختمان های مرتفع
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”مزایا استفاده از آجرنما در نمای ساختمان” tab_id=”1506512722997-3b945e0d-ee18″][vc_column_text]فواید آجر نما:
- زیبایی ظاهری و ظرافتهای سبک سنتی برای هر ساختمان اعم از مسکونی یا تجاری
- دوام و محافظت از نما برای بیش از ۵۰ سال (اگر به صورت اصولی اجرا شده باشد)
- تعمیر و نگهداری بسیار کمی نیاز دارد
- نصب آسان و بدون نیاز به نیروی متخصص (در صورت ساخت نمای ساده)
- کاهش هزینه های ساخت و ساز
- آجر یک مصالح ساختمانی سبز است (قبل بازیافت و دوستدار محیط زیست)
- مقاومت بالا در برابر آتش سوزی
- مناسب برای اکثر اقلیمها (گرم و خشک و مرطوب)
- مقاوم در برابر یخ زدگی
- مقاوم در برابر جدا شدن و افتادن از نما
- قابل اجرا بودن در ساختمانهای مرتفع
- عایق بودن نسبت به سرما و گرما
- عایق بودن نسبت به صدا
- انعطافپذیر بودن آجر نما در طراحی و اجرای نما
- هزینه کمتر نسبت به نماهای دیگر
- مقاوم در برابر نیروهای جانبی همانند زلزله و نیروی باد
- همخوانی با فرهنگ و هنر ایرانی
- تخریب سازههای آجری بسیار آسان بوده و از این رو اقتصادی است
- آجر در برابر نور خورشید تغییر رنگ نمیدهند
[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2254″ img_size=”large” alignment=”right” css_animation=”right-to-left” css=”.vc_custom_1596631121431{margin-bottom: -1px !important;}”][/vc_column][/vc_row]