3. خشک شدن آجرهای خام
پس از فرآیند قالب سازی، آجرها دارای مقداری رطوبت در آن هستند. بنابراین خشک کردن باید انجام شود، در غیر این صورت ممکن است هنگام پختن ترک بخورند. خشک شدن آجرهای خام با فرایند طبیعی انجام می شود.
آجرها به صورت پشته ای چیده میشومند. آجرهای موجود در این پشته ها باید به گونه ای چیده شوند که گردش هوا در بین آجرها آزاد باشد.
دوره خشک شدن ممکن است 3 تا 10 روز باشد. همچنین به شرایط آب و هوایی بستگی دارد. محوطه های خشک کردن نیز برای جلوگیری از خیس شدن آجر در سطح بالاتر از زمین طبیعی باید باشند.
در بعضی شرایط خشک کردن مصنوعی تحت خشک کن های مخصوص یا گازهای گرم انجام می شود.
0 Comments